Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HORNÍ SLAVKOV 30. srpna (VS ČR) - Věznice Horní Slavkov, specializované oddělení pro odsouzené s poruchou chování způsobenou užíváním návykových látek, opět navázalo spolupráci se sdružením Most k naději

Specializované odděleni Věznice Horní Slavkov, pro odsouzené s poruchou osobnosti chování způsobenou užíváním návykových látek, opět po COVIDU - 19, navázalo spolupráci se sdružením Most k naději, zapsaným spolkem se sídlem v Mostě.  Uzavřením vzájemné spolupráce byla rozšířena protidrogová služba ve věznici. Spolupráce je prováděna formou vzdělávacích besed, skupinových terapií a individuálních pohovorů, které jsou především zaměřené na důsledky užívání drog a infekčních nemocí. Dále se zabývá možností pomoci a dluhovou problematikou.

Klientům nabízí snížení rizika replapsu, případně získání vhodné formy následné péče a získání informací k problematice možných infekčních chorob.

Protidrogová politika je nestátní nezisková organizace, která je realizována v rámci protidrogové politiky Vězeňské služby ČR. Poradna zajišťuje protidrogové služby a plní úkoly prevence zneužívání drog.   

moh

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.