Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HORNÍ SLAVKOV 20. října (VS ČR) - dne 19. října 2021 došlo k podpisu Smlouvy o spolupráci při realizaci učební a odborné praxe žáků TRIVIS - SŠV Karlovy Vary, s. r. o., ve Věznici Horní Slavkov. Smlouvu podepsal ředitel věznice a ředitelka TRIVIS - SŠV Karlovy Vary, s. r. o.

Předmětem této smlouvy je, v rámci spolupráce smluvních stran, umožnit žákům střední školy organizovanou odbornou praxi. Praxe žáků bude probíhat v prostorách a zařízeních Věznice Horní Slavkov. Stejná  spolupráce v minulosti již proběhla, a to hned dvakrát.  Tentokrát se jedná o třetí dohodu a dle předběžných průzkumů je zájem o praxi  ve věznici, ze strany žáků, daleko větší než  předchozích letech.  Po skončení praxe obdrží každý žák Výkaz o vykonané praxi a Závěrečné hodnocení průběhu praxe.

Závěrem je určitě dobré zmínit, že Věznice Horní Slavkov tímto krokem  umožní, alespoň částečně, nechat nahlédnout mladým lidem do každodenního dění a chodu věznice a že se v budoucnu, při rozhodování o své vlastní další kariéře, odhodlají rozšířit právě naše řady, ať už jako příslušníci nebo občanští zaměstnanci a stanou se našimi budoucími kolegy.

moh

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.