Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HORNÍ SLAVKOV 13. září (VS ČR, COMBAT, hrad.army) – V měsíci září se příslušníci věznice zúčastnili hned dvou střeleckých soutěží konaných v Mírově a v Poříčanech u Nymburka.

V úterý 2. září se konal 28. ročník střelecké soutěže „COMBAT - MÍROV“, kterého se zúčastnili příslušníci z oddělení vězeňské stráže Petr Krčka, Gabriel Balog a Renata Vodičková. Soutěž pořádal spolek Combat Mírov, z. s., jedná se o mezinárodní střeleckou akci, která je pořádána k rozvoji spolupráce mezi ozbrojenými složkami a sportovními kluby a je zaměřena zejména na střeleckou disciplínu vycházející z podmínek reálného použití zbraní v obraně nebo při služebních zákrocích. Pan Krčka se umístil na krásném 6. místě.

Dalším soutěžním kláním, kterého se zúčastnil příslušník Petr Krčka, byl 15. ročník střelecké soutěže velitele Hradní stráže, která se konala ve středu 7. září. Střílelo se z pistole Phantom, samopalu Scorpion EVO a pušky vz. 52/57. Soutěžil za jednotlivce, ale i za družstvo „Generálního ředitelství Vězeňské služby ČR“. Ve velké konkurenci se umístil jako jednotlivec na 8. místě a v týmu skončili na 3. místě.

Gratulujeme!

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.