Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HORNÍ SLAVKOV 25. dubna (VS ČR) – Téměř čtyřicet příslušníků a příslušnic se ve středu zúčastnilo postupového kola VS ČR ve střelbě ze služebních zbraní, které se konalo ve střelnici SK PČR UNITOP Sokolov – Lomnice. Soutěžního klání se účastnili střelci z věznic Horní Slavkov, Všehrdy, Jiřice, Bělušice, Plzeň, Nové Sedlo, Ostrov nad Ohří, Příbram, Rýnovice a vazebních věznic Liberec, Teplice a České Budějovice.

Soutěžící museli absolvovat dvě disciplíny COMBAT a IPSC, která je zaměřena na praktickou střelbu ve vybrané střelecké situaci. Všichni zúčastnění předvedli skvělé výkony, ale do přeboru VS ČR se mohlo probojovat 10 nejlepších mužů a 6 nejlepších žen.

A kdo patřil mezi nejlepší závodníky a stoupl si na stupínky vítězů? První příčku v kategorii ženy obsadila Zuzana Helebrantová z Teplic, druhou příčku Renata Vodičková z Horního Slavkova a na třetí příčce skončila Kristina Telenská ze Všehrd.

V kategorii muži obhájil první místo Petr Krčka z Horního Slavkova, druhé místo patřilo Milanu Friedelovi z Českých Budějovic a na třetím místě skončil Petr Macháček z Českých Budějovic.

Všem výhercům blahopřejeme a na přeboru přejeme šťastnou mušku!

mav

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.