Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

VŠEHRDY 3. května (VS ČR) – Poslední víkend v dubnu proběhl ve Věznici Všehrdy turnaj v sálové kopané. Zúčastnilo se ho celkem 9 týmů z několika ubytoven. V sobotu ráno se jednotlivá družstva rozlosovala do tří skupin.

V sobotu všechna mužstva změřila své síly v zápasech typu každý s každým v jednotlivých skupinách. Tři týmy, které v každé skupině zvítězily, postoupily rovnou do finále. V neděli se pak bojovalo nejprve o 7. – 9. pozici, dále následovaly zápasy o 4. – 6. místo a poslední nastoupili k utkáním ti nejlepší.

Finále bylo velice napínavé, z celkově 6 zápasů se 4x prodlužovalo a nakonec došlo až na penaltové rozstřely. Na konečném 3. místě skončila 4. ubytovna patro, 2. místo obsadila 4. ubytovna přízemí a zasloužené 1. místo vybojovala 5. ubytovna.

Fotbalový turnaj byl plný emocí. Až na jednu výjimku se obešel bez zranění a všichni zúčastnění si sportovní víkend náležitě užili.

Organizace soutěže se ujali pedagog volného času Jan Filo a vychovatelka Andrea Zíchová za pomoci tří odsouzených ve funkci rozhodčích.

Andrea Zíchová

Jan Filo

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.