Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

VŠEHRDY 14. prosince 2022 (VS ČR) – Dnešní den je věnován všem příslušníkům a občanským zaměstnancům vykonávajícím záslužnou a náročnou práci ve Vězeňské službě ČR – je Den českého vězeňství. Ve Všehrdech se slavil v předstihu, už v pátek 9. prosince.

Při této příležitosti Generální ředitelství Vězeňské služby ČR uděluje každoročně ocenění svým zaměstnancům. Letos jsme jich ve Věznici Všehrdy předali devět, z toho pěti občanským zaměstnancům a čtyřem příslušníkům. Zaměstnanci ve služebním poměru obdrželi medaile „Za věrnou službu III. stupně“, která se uděluje za 10 a více let služby ve vězeňství. „Občané“ byli oceněni plaketami II. stupně a jeden z nich u příležitosti pracovního a životního jubilea obdržel Čestnou medaili Vězeňské služby ČR. Ocenění převzali z rukou ředitele Věznice Všehrdy Miroslava Fouse.

Večer se pak zaměstnanci věznice mohli přijít pobavit na společenský večírek. Hrála zde reprodukovaná hudba, na tanečním parketu se střídaly páry a sportovci využili boulingové dráhy a změřili své síly a umění porážet kuželky.

var

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.