Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OLOMOUC 1. prosince (VS ČR) – Minulý měsíc ve Vazební věznici Olomouc proběhla rekonstrukce „kulturní místnosti“ na oddělení výkonu trestu ve středním stupni zabezpečení.

Na oddělení č. 6 naší vazební věznice, kde jsou zařazeni muži k výkonu trestu odnětí svobody s ostrahou se středním stupněm zabezpečení, proběhly stavební úpravy na kulturní místnosti tohoto oddělení. Důvodem byl masivní výskyt praskliny ve stávající podlaze.

Mimo vybourání stávajících vrstev poškozené podlahy, doplnění kovové výztuže a betonáže, byla provedena montáž dlažby v prostoru kuchyňské linky, oprava vodoinstalace a elektroinstalace, rekonstrukce skříněk kuchyňské linky, montáž nové podlahové krytiny z linolea a mimo jiné také nová výmalba místnosti. Celou opravu realizovalo středisko údržby vazební věznice a aktivně se na ní podílelo 6 pracovně zařazených vězněných osob ve 3 profesích.

Na vybavení místnosti byly použity i finanční prostředky účelově vázané na Program sociální prevence a prevence kriminality a Program protidrogové politiky.

red

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X