Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

ČESKÉ BUDĚJOVICE 17. května (VS ČR) - V průběhu letošního roku se příslušníci Vazební věznice České Budějovice zúčastnili dvou střeleckých soutěží v rámci Jihočeského kraje. V obou případech se ve výsledkové listině umístili na velmi pěkných místech.

Prvních úspěchů dosáhli naši příslušníci 28. 4. 2022 v Lišově, kde proběhla střelecká soutěž „O pohár ředitele Krajského vojenského velitelství České Budějovice.“ V soutěži družstev obsadilo družstvo justiční stráže ve složení Jakub Hes, Petr Macháček a Tomáš Louženský krásné druhé místo. Jakub Hes se navíc umístil na 3. místě v soutěži jednotlivců.

Podruhé naši střelci prokázali své schopnosti 10. 5. 2022 na soutěži pořádanou Policí České republiky na střelnici v Českém Krumlově. Soutěže „Přebor Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje ve střelbě“ se zúčastnili dva naši příslušníci, kteří se umístili na předních místech. Jedním z nich byl dozorce výkonu vazby a trestu Milan Friedel, který obsadil 3. místo, a druhým příslušník justiční stráže Petr Macháček, který mu sekundoval na 5. místě.

Všem zúčastněným gratulujeme ke skvělým úspěchům a děkujeme za příkladnou reprezentaci naší vazební věznice.

jb

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.