Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

ČESKÉ BUDĚJOVICE 5. října (VS ČR) Dne 23. září po dvouleté přestávce proběhl na zimním stadionu ve Veselí nad Lužnicí XII. ročník turnaje v ledním hokeji, O pohár ředitele Vazební věznice České Budějovice.

Mezi sebou se utkala mužstva složená ze zaměstnanců a příslušníků Věznic České Budějovice, Všehrdy, spojeného týmu Věznic Břeclav a Brno a tým Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje. Všichni účastníci se těšili, že po dlouhé době potkají své kolegy sportovce, změří s nimi své síly a užijí si radost ze hry. Celý turnaj se odehrával v duchu fair play. Přestože sportovní nasazení bylo vysoké, nebylo nutné využít služeb zdravotnického personálu.

Přes převahu týmů vězeňské služby prošlo turnajem bez zaváhání mužstvo Policie ČR, které si zaslouženě odneslo trofej pro vítěze letošního ročníku.

Pevně věříme, že si všichni turnaj užili a byl pro ně odreagováním od jejich nelehké a psychicky náročné práce a pomůže to k plnění složitých pracovních úkonů. Snad to okolnosti dovolí a budeme moci v turnaji pokračovat i v budoucnosti.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.