Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 10. února (VS ČR) - V rámci meziresortní spolupráce nabízí Policie ČR, Útvar policejního vzdělávání a služební přípravy příslušníkům dalších bezpečnostních sborů možnost účasti v mezinárodních vzdělávacích projektech organizovaných agenturou CEPOL (Agentura Evropské unie pro vzdělávání a výcvik v oblasti prosazování práva).

Činnost agentury CEPOL zahrnuje prezenční vzdělávací aktivity konané přímo ve vzdělávacích institucích jednotlivých členských států EU, on-line vzdělávání (tj. webináře, on-line moduly, on-line kurzy, e-workshopy, e-lessons, cyber-bites, coffee talks a aktivity osobnostního rozvoje/Open sesame, výměnný program a výzkumnou a vědeckou činnost).

Přestože většina vzdělávacích aktivit je zaměřena na policejní činnosti, mohou být některá témata zajímavá i pro příslušníky dalších bezpečnostních sborů.

Zájemci o zapojení do mezinárodních vzdělávacích projektů naleznou bližší informace na webových stránkách Policie ČR (https://www.policie.cz/clanek/mezinarodni-vzdelavani-cepol.aspx). Podmínkou zapojení se do vzdělávacích aktivit je registrace zájemce prostřednictvím aplikace LEED a velmi dobrá znalost angličtiny, registrace je možná pouze ze služební (pracovní) e-mailové adresy.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X