Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 27. dubna (VS ČR) - Akademie VS ČR uzavřela Prohlášení o spolupráci se vzdělávacím střediskem Vězeňské služby Litevské republiky. Slavnostní podpis byl hlavním bodem programu on-line setkání.

Akademie VS ČR již déle než rok udržuje komunikaci se vzdělávacím střediskem Vězeňské služby Litevské republiky se záměrem uzavřít dokument o spolupráci. Z důvodu přetrvávající pandemie se instituce dohodly, že k podpisu Prohlášení o spolupráci přistoupí ve virtuálním prostředí.

Dne 27. 4. 2021 se na platformě Skype for business uskutečnilo bilaterální setkání, na kterém se ředitelé vzdělávacích středisek Karolina Vozbutaité a František Vlach vzájemně představili, vyjádřili svůj zájem kooperovat, hovořili o cílech a možných formách spolupráce a oficiálně stvrdili své rozhodnutí podpisem dokumentů v české, litevské a anglické verzi.

Litevské vzdělávací středisko se ihned aktivně zapojilo do programu jazykového vzdělávání Akademie VS ČR, kdy vyšle jednoho účastníka na mezinárodní webinář angličtiny plánovaný na červen a umožní odborníkovi na krizovou komunikaci vzít roli lektora v jednom z dalších webinářů, který Akademie VS ČR bude organizovat na podzim 2021.

Odkaz: http://www.kaldep.lt/lt/kdmc.html

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X